Succesmatch voor Fleur en Myla

"Na het veel te vroeg overlijden van onze vorige Golden Retriever Toby, was het gemis van een allerbeste vriend enorm groot. We zijn op verschillende sites gaan zoeken naar een nieuw maatje en zo kwamen we op de site van Verhuisdieren.nl. Ik vond dit meteen een super goed idee en zag daar een prachtige Golden Retriever genaamd Myla. Ik was meteen verliefd en heb dan ook gelijk de eigenaresse gebeld. Zij was erg overdonderd dat er al zo snel een reactie kwam, want Myla had ze pas een half uurtje op de site gezet. Maar we hadden gelijk goed contact en konden de volgende dag langskomen om kennis te maken."

Succesmatches Van onze redactie
19-04-2014

"Die kennismaking was liefde op het eerste gezicht. Wat een prachtig lief dier!! Zoveel vriendelijkheid en liefde gaf Myla ons gelijk dat we smoorverliefd werden op haar. De eigenaresse zag deze klik ook en zag dat Myla zich al helemaal op dr gemak voelde bij ons, ze stelde dan ook voor om haar de volgende dag al mee te geven zodat we in het weekend alle tijd hadden om aan elkaar te wennen.
De volgende dag ben ik Myla gaan halen en ze was gelijk bij ons thuis! De twee katten bij ons thuis zijn honden gewend maar Myla was geen katten gewend dus die vond ze erg interessant. Al snel was het normaal dat de katten ook hier woonde. Ze is nog wel erg jaloers als ik met de katten speel, dan komt ze er tussen staan met een knuffel en wil ze ook ineens spelen.'
 
"Inmiddels is Myla al twee maanden bij ons en ik ben nog steeds super gek op haar. Echt een perfecte match zijn we. Ze mag dagelijks mee naar de paarden en geniet daar van het buiten zijn en het spelen met iedereen die haar aandacht geeft. Sinds drie weken zitten we op behendigheidscursus en zie dat ze dit erg leuk vindt en snel leert. Regelmatig wandelen in het bos en zwemmen in de kreek wordt ze heel enthousiast van. Zodra ik de auto parkeer begint ze al heftig op de achterbank heen en weer te rennen en te piepen. Ze verliest me geen moment uit het oog ook al is ze druk aan het spelen met andere honden."
 
"Thuis is ze al helemaal thuis! We zijn echt dolblij met haar, wat een geweldige lieve schat is het. Heel blij dat ze op ons pad terecht is gekomen."