Love Story video's

We hebben heel wat mooie matches gemaakt, maar hoe gaat het nu met ze? Het leek ons leuk om hun verhaal te horen en te zien hoe de relatie tussen mens & dier zich inmiddels heeft ontwikkeld. Heb je ook een match gemaakt via Verhuisdieren en vind je het leuk om langs te komen in onze studio? Mail dan naar info@verhuisdieren.nl.


Suus heeft een maand vrij genomen voor een stiltereis naar de woestijn en een maand yogaretreat op Bali. Ze cancelde alles omdat chihuahua Ivy op haar pad komt. Ze hebben nu alle tijd samen om aan elkaar te wennen. Een ideale start.


Hondje Bo heeft Blandijne enorm geholpen met het herstellen van haar burn-out. De onvoorwaardelijke liefde, het samen naar buiten gaan en eindeloos wandelen was precies wat Blandijne nodig had.


Sjors is de liefde van haar leven, zegt Monica. Na een huwelijk van 30 jaar moet ze oppassen dat ze niet in een isolement beland. Sjors komt precies op het goede moment en blijkt haar ideale levenspartner.


Hector is de koning met zijn nieuwe baasjes! Een prachtige 3 eenheid waar geen speld is tussen te krijgen.


Na een traumatische start van zijn leven in Roemenië heeft Bas gelukkig een liefdevolle plek gevonden bij de familie Pronk. Inmiddels hoort hij helemaal bij het gezin.


Petra en Wim zochten een maatje voor hun hond Shina die ze drie maanden eerder uit Spanje hadden geadopteerd. Via Verhuisdieren vonden ze Frodo en hij bleek de ideale match. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de honden, ze zijn inmiddels onafscheidelijk.


Na een zware tijd wegens ernstige gezongheidsproblemen van Simone zorgt de komst van Boris voor een hoop vrolijkheid bij de familie van Heumen.


Lola & Marloes zijn niet alleen privé een match, ze werken ook samen. De hond helpt haar met coachen van mensen en kinderen door op gedrag te reageren en te spiegelen. Dit zorgt voor meer zelfkennis en soms grote inzichten.


Johan heeft vijf jaar geleden zijn vrouw verloren. Hij vindt enorm veel steun en afleiding bij zijn dieren. Zo heeft hij via Verhuisdieren zijn liefde Boefie gevonden en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.


Het leven van Claire verandere drastisch na haar scheiding. Van een grote boerderij met de zorg voor allemaal dieren belande ze alleen in een kleine woning in de stad. Moyga was de engel die op haar pad kwam.