Sponsoren

We starten deze vernieuwde website met een aantal sponsors zonder wie we Verhuisdieren niet zo professioneel zouden kunnen neerzetten, zoals het er nu staat!

DOG'S COMPANION

Dog's Companion is een Nederlands bedrijf dat hondenbedden maakt. Ze hebben een enorme keuze uit verschillende formaten en de prachtigste stoffen. Het fijne is dat de hoezen afneembaar zijn en dus wasbaar.

Dog's Companion biedt het volgende aan:

  • Alle supporters kunnen éénmalig gebruik maken van 20% korting op een hondenbed naar keuze van Dog's Companion
  • Elke succesmatch die meewerkt aan een video voor de Love Story, krijgt een hondenbed naar keuze cadeau

“Dog's Companion was op zoek naar een 'goed doel' om haar naam en producten aan te verbinden. Verhuisdieren past daar perfect bij; honden die een nieuw baasje verdienen, laten we graag kennis maken met de comfortabele kwaliteits hondenkussens van Dog's Companion.”

HOSTINGXS B.V.

HostingXS sponsort de hosting van onze website. En zorgen ervoor dat onze website bereikbaar blijft voor onze vele tienduizenden bezoekers die elke maand op Verhuisdieren.nl kijken.

"Wij bij HostingXS houden van dieren en vinden dat ieder dier het recht heeft op een warm thuis. Dankzij onze snelle hosting oplossingen wordt het zoeken naar een verhuisdier een extra groot plezier."  

ICLICKS

Dit online marketing bureau helpt ons met onze GoogleGrants (om ons goede doel online beter vindbaar te maken) en zorgt ervoor dat we hoog in de zoekresultaten eindigen als mensen een huisdier moeten herplaatsen of zoeken. Hoe meer mensen ons vinden, hoe minder dieren in het dierenasiel belanden!