Word supporter

We kunnen jouw support goed gebruiken! Jouw bijdrage maakt het namelijk mogelijk om onze werkzaamheden te kunnen voortzetten zodat we nog meer asielplaatsingen en online dierenhandel kunnen voorkomen.

Om Supporter te worden vragen wij een donatie van minimaal €20,- voor één jaar. Tijdens je Supporterschap kan je eventueel op zoek gaan naar jouw ideale match. Of dit nu een adoptiedier is, een oppasdier of je zoekt juist iemand die je kan helpen bij de verzorging van je dier. Maar ook als je niet op zoek bent, ben je uiteraard welkom als onze Supporter! En vergeet niet de leuke voordelen te checken.

LET OP! Na de betaling kom je direct op je accountpagina.
 

         Word Supporter      

 

EXTRA VOORDELEN VOOR SUPPORTERS

  • Gratis adviezen van onze gedragsdeskundigen en dierenexperts
  • Je kunt gebruik maken van vele leuke supportervoordelen; zoals korting op verschillende producten en diensten zoals een hondenbed van Dog's Companion, speurlessen, een cursus hondenmassage of een kasteelovernachting met je hond.
  • Je kunt via oppasdieren iemand in jouw omgeving vinden die structureel, incidenteel of tijdelijk op je huisdier past.

Let op: Via Verhuisdieren.nl mogen geen dieren verhandeld worden. Niemand mag zich dus verrijken aan het herplaatsen van een dier. Als er al bijdrages voor de overname van huisdieren gevraagd worden, zijn dit onkosten die particulieren of stichtingen hebben gemaakt om de dieren te verzorgen en/of te beschermen.

         Word Supporter