Femke rent voor Verhuisdieren; sponsor jij?

Femke rent zondag 14 januari 2018 een kwartmarathon voor Verhuisdieren! Ze loopt de Saucony Egmond Marathon niet zomaar. Haar doel is om zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Verhuisdieren. Op dit moment is ze heel hard aan het trainen... Vind jij het ook wel heel stoer dat ze dit doet? Steun haar dan door te sponsoren.

Gastbloggers Nienke Oort
05-01-2018

Deze marathon is geweest; je kunt Femke niet ier sponsoren, maar Verhuisdieren natuurlijk wel! 

Word donateur

Via Alvarum heeft Femke een sponsorpagina aangemaakt zodat elke sponsoring veilig gedaan kan worden. Uiteraard gaat al het geld dat de oprichtster van Verhuisdieren bij elkaar rent, naar de stichting toe. Geven jullie haar het steuntje in de rug?

Femke rent voor VerhuisdierenFemke: "Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 1500 asielplaatsingen kunnen voorkomen door de dieren direct te matchen met een nieuw baasje. Ik ben natuurlijk superblij met dit resultaat en hopelijk worden dit er volgend jaar nog veel meer. Wij kunnen onze werkzaamheden alleen maar doen door de steun van onze supporters en donateurs. Daarom ren ik dit jaar samen met twee teams de Egmond Marathon voor Stichting Verhuisdieren."

Hoe jij Femke kunt sponsoren

Wij zouden het heel erg waarderen als jij Femke zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Verhuisdieren.nl en/of door haar inzamelingsactie bekend te maken bij anderen door te delen via social media.  

Er rent nog een team voor Verhuisdieren!

Femke rent de Egmond Marathon niet alleen, er zijn maar liefst twee teams die voor Verhuisdieren meedoen. Je kunt dus ook andere renners sponsoren.